A Dunába zuhant egy 26 éves nő Budapesten

2023.09.15. 17:04
A Dunába zuhant egy 26 éves nő Budapesten, de óriási szerencséje volt – számolt be Facebook-oldalán a fővárosi rendőrség.

A rendőrök szerint az eset még kedden éjfél körül történt. A fiatal nő a Margit híd korlátján áthajolva nézelődött,

de úgy megijedt egy mögötte elhaladó rollerestől, hogy pillanatokon belül átbillent, és lezuhant a vízbe.

A nőnek nagy szerencséje volt, ugyanis a vízbe esés után a pillér közelében sikerült megállnia a derékig érő vízben, de az erős sodrás miatt arra nem volt esélye, hogy egyedül visszajusson a partra. Ebben a helyzetben találták meg a budapesti vízi rendészek.

„Amikor odaértünk a hídhoz, kb. derékig érő vízben találtuk meg a nőt, aki segítségért kiáltott. Szerencséje volt, mert a hídpillérnél, bár derékig érő vízben, de biztos talajon tudott állni a kövezésen, azonban pár méterre már elsüllyedt volna a mély vízben. Kollégámmal sikerült partot tűznünk a hajóval a kövezés szélén, majd a sérült nőt beemeltük a hajóba” – mondta az intézkedésről Szilágyi Szilárd rendőr főtörzsőrmester. 

A nő az esés következtében az arcán és a karjain sérült meg, a mentők kórházba vitték. Arról, hogy a rolleres miatt zuhant át a hídon, ő maga beszélt a rendőröknek, ugyanakkor a vízbe esésének körülményeit még vizsgálják a rendőrök – írta erről beszámoló Facebook-posztjában a BRFK.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport