Az intenzív osztályon ápolják az M0-s autóúton elgázolt riportert

2023.09.21. 10:09
Az RTL Híradó információi szerint súlyos mellkasi sérülésekkel és bordatöréssel vitték kórházba a Kékfény korábbi riporterét, akit szeptember 10-én gázolt el egy autó az M0-s körgyűrűn.

Berkesi Béla az autók között sétált, amikor az érintett útszakaszon szabályosan arra közlekedő autó elsodorta őt. A többi autós ki tudta kerülni a gyalogost, aki túlélte az incidenst, azonban kórházba szállították.

A 45 éves pétervásárai férfi még mindig kórházban van, időközben tüdőgyulladást kapott, ezért nem engedték ki az intenzív osztályról. A családtagok úgy tudják, hogy Berkes autójából kifogyott a benzin, ezért döntött úgy, hogy gyalogosan folytatja útját az autóúton – számolt be az rtl.hu.

Berkes Béla ellen 18 rendbeli, bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, valamint kábítószer-birtoklás vétsége miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség, amely börtönbüntetés kiszabását kérte az egykori riporterre.

Berkes Bélát saját volt kollégái nevezték meg a botrány kirobbanása után a Kékfényben, és határolódtak el tőle és a tetteitől – emlékeztet a Magyar Nemzet.