18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A Dunában találtak rá a 23 éves fiú holttestére

2023.09.24. 20:44
Budapest külvárosi részén, a Dunából került elő néhány nappal ezelőtt egy 23 éves fiú holtteste. A Jászberényből eltűnt fiatalt már több mint egy hete keresték.

A fiú szeptember 15-én tűnt el Jászberényből, miután testvérével összeveszett. A fiatal vásárolt egy elektronikus vonatjegyet Tápiószecsőről Budapestre. Az utolsó nyomok alapján a Keleti pályaudvarnál volt, majd kikapcsolta a telefonját – írja a Bors.

Hozzátették, hogy a Jászberényből eltűnt fiatalt rengetegen keresték. Az Eltűnt Személyek Keresése nevű Facebook-oldal szeptember 22-én tette közzé, hogy a fiatal holtteste a Dunából került elő. A halál körülményeit vizsgálja a rendőrség.

A fiú édesanyja korábban arról számolt be a lapnak, hogy a fiatal csak dolgozni járt el és nem volt jellemző rá, hogy eljárjon otthonról. Az asszony összetört lelkileg a történtektől. 

A portál úgy értesült, hogy az eltűnt fiúra egy civil személy talált rá két hajótestnél, a Budapest és Nagytétény közötti szakaszon.