Már a Petőfi TV-t is elérte a távozási hullám, ismert műsorvezető búcsúzik a csatornától

2023.09.30. 06:40
Az énekesnő, Lola öt éve debütált műsorvezetőként a könnyűzenei csatornánál, a Petőfi tévénél. A Petőfi rádióból már szinte mindenkinek felmondtak, teljes átalakulásra készül a csatorna, úgy tűnik az elbocsátások a tévés stábnál is folytatódnak.

„Tegnap este egy nagyon fontos fejezet lezárult az életemben”– ezekkel a szavakkal jelentette be az énekesnő, hogy távozik az M2 Petőfi TV-től, ahol öt évvel ezelőtt kapott lehetőséget arra, hogy kipróbálhassa magát műsorvezetőként.

A Petőfi rádiótól távozó Bekker Dávidhoz hasonlóan több részletet ő sem árult el a felmondásának körülményeiről, annyi azonban kiderült, hogy fel fog tűnni más felületen, a következő hetekben pedig új dalának és klipjének munkálataival fog foglalkozni. 

Mint megírtuk, pénteken a 2007-ben megreformált Petőfi rádió új zenei arculatát kialakító zenei szerkesztőnek, Borcsik Attilának és nagyjából 18 kollégájának felmondott a műsorkészítéssel az MTVA által megbízott IKO Kft., racionalizálásra hivatkozva. A főszerkesztő, Dominik Zsolt megkeresésünkre nem cáfolta a hírt, amit az egyik távozó munkatársuk szivárogtatott ki. 

Azóta egyre több műsorvezető köszön el a közmédia könnyűzenei csatornától saját közösségi oldalán. Eszerint a felmondási hullám a Petőfi TV-nél dolgozókat is érintette. Értesüléseink szerint újabb arculatváltásra készülnek az említett médiumoknál. Az üggyel kapcsolatban megkerestük az MTVA-t, azonban cikkünk megjelenéséig bővebb tájékoztatást nem adtak.