Hét férfit köröz a rendőrség a hatvani lövöldözéssel kapcsolatban

2023.10.18. 17:12
Pénteken este több ember rontott rá egy családi házra Hatvanban, a verekedés mellett lövések is eldördültek az utcai harcban. Az egész utca szemtanúja volt a verekedésnek és a lövöldözésnek, még videó is készült róla. A rendőrség már nyomoz az ügyben, és hét embert már köröznek.

Korábban beszámoltunk róla, október 13-án este egy népes társaság rontott rá egy családi házra Hatvanban. Az egész utca szemtanúja volt a verekedésnek és a lövöldözésnek, amiről videó is készült.

A rendőrség már nyomoz az ügyben, összesen hét ember ellen adtak ki elfogatóparancsot garázdaság miatt.

A Heves Vármegye Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a 24.hu-val közölte azt is, melyik hét személyt keresik, amit ezen a linken lehet megtekinteni.

Jól látható, hogy a körözött személyek vezetékneve ugyanaz, valamint közülük öt személy Hatvanban született. Mint kiderült, az eset előzménye az, hogy egy korábbi viszály miatt konfliktus alakult ki két család között, akik távoli rokonságban állnak egymással. 

A felvételeken látható, amint a támadók három autóval megérkeztek a helyszínre, majd nem sokkal később fegyverropogás hangja hallatszik. A ház lakói szerint a támadók nemcsak lövöldöztek, hanem ütöttek-vágtak is mindenkit és mindent.