Felújítás miatt ismét lezárják az M0-s autóút és az M7-es autópálya egy csomópontját

2023.10.26. 09:30
Az M0-s autóúton és az M7-es autópályán az október elején megkezdett burkolatfelújítási munkálatok folytatásaként október 28-án, szombaton egy napra újabb csomóponti ágat zárnak le a forgalom elől a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A teljes útzár mellett zajló munkálatokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

Október 28-án, szombaton az M7-es autópályán Balaton irányából érkezők a gyűjtő-elosztó pályára nem tudnak majd kihajtani, emiatt az M0-s autóútra való felhajtás sem lesz lehetséges. A korlátozást előreláthatólag még aznap, az esti órákban feloldják. A zárás ideje alatt a Balaton felől érkezők az M0-s autóútra mindkét irányban az M7-es autópálya Budaörs, Sport u. csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani.

„A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék” – hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A korábban elvégzett munkálatokról itt írtunk részletesen.