Egy egész család, öt gyermek tűnt el nyomtalanul Zagyvarékason

2023.11.04. 20:08
Öt eltűnt gyermeket keres a rendőrség, akik Zagyvarékasról tűntek el az otthonukból november 2-án éjjel. A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik Balázs Zsolt, Zsákai Amarilla Bianka, Zsákai Magdolna Ibolya, Zsákai Dzsamilla és Zsákai Mirella tartózkodási helyének megállapításában.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 11 éves Balázs Zsolt, a 6 éves Zsákai Amarilla Bianka, a 8 éves Zsákai Magdolna Ibolya, valamint a 9 éves Zsákai Dzsamilla és Zsákai Mirella zagyvarékasi lakosokat, akik 2023. november 2-án éjjel otthonukból ismeretlen helyre távoztak édesanyjukkal – olvasható a rendőrség honlapján.

A felkutatásukra tett intézkedések eredményre nem vezettek – tették hozzá a közleményben.

zagyvarékasi testvérek
Fotó: police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képeken látható Balázs Zsoltot, Zsákai Amarilla Biankát, Zsákai Magdolna Ibolyát, Zsákai Dzsamillát vagy Zsákai Mirellát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú-zöldszámon, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.