Kétnapos kihelyezett frakcióülést rendez a DK Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében

2023.11.23. 13:56
Szolnoktól Jászberényig járják az országot a Demokratikus Koalíció tagjai azért, hogy személyesen találkozzanak, és válaszoljanak az állampolgárok kérdéseire.

„Ha egy politikus sohasem találkozik azokkal, akiket képvisel, nem is tudhatja, mik a választói gondjai, bajai” – olvasható a párt közösségi oldalán.

Mint fogalmaznak, számukra nem a milliárdos elit, hanem a gürcölő milliók az elsők, így mindent megtesznek, hogy eljussanak hozzájuk, és meghallgassák a problémáikat.

Ezért a DK parlamenti frakciója Jász-Nagykun-Szolnok megyébe látogat november 23-án és 24-én, hogy Szolnoktól Jászberényig minél többekkel találkozhassanak és minél többeket hallgathassanak meg.

A parlament honlapjára felkerült adatok szerint a kihelyezett frakcióülés ára 2.980.000 forint.

A kormánypárt is tartott kihelyezett frakcióülést Esztergomban

Korábban az Index is beszámolt róla, hogy az őszi politikai szezon kezdete előtt a kormánypárt kétnapos kihelyezett frakcióülést tartott Esztergomban. Ekkor Orbán Viktor vázolta a kormánypárt képviselőinek, milyen stratégiával készülnek az új politikai szezonra és az előttünk álló önkormányzati és európai parlamenti választásokra.

Arról is beszámoltunk továbbá, hogy a kihelyezett frakcióülésen harmadjára is Kocsis Mátét bízták meg a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójának vezetésével.