Újra felbukkant az Orbán Viktor bölcseleteit tartalmazó alkotás

2023.12.29. 19:47 Módosítva: 2023.12.29. 20:07
Korábban nagy port kavart, hogy egy gimnázium falán Orbán Viktor bölcseletei ékeskednek. Az eset Csepelen történt, nem tudni, kinek a megbízásából, de az biztos, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, rezsibiztos, a magyar ételkultúra védelmezője ráment a lepattanóra, és most újra felbukkant a kép, amikor a Fidelitas is meglátogatta a KIMBA-t.

Mint arról korábban beszámoltunk, nemrég átadták a 22,5 milliárd forintból felújított és kibővített csepeli Jedlik Ányos Gimnázium épületét. Az iskola falára olyan idézetek kerültek fel, amelyeket Orbán Viktor miniszterelnök 2020-ban mondott el az Összetartozás Emlékhelyének avatásán.

Végül levették az idézeteket, de azért az oktatási jogok ombudsmanja vizsgálatot indított az iskola falára felkerült bölcsességek miatt, ugyanis panaszt kapott az ügyben Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke csepeliként szintén megszólalt az ügyben: „Pártpolitikának nincs helye az iskolában.” Ezt követően nem máshol bukkant fel az alkotás, mint a Németh Szilárd által vezetett Magyar Birkózók Szövetségéhez (MBSZ) tartozó Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) épületében, amelynek alapítója Németh Szilárd.

Tehát a pártpolitikának az iskolában nincs helye, de a sportban van. Amit egy újabb kép bizonyít, amin látható, ahogyan a VII. kerületi Fidelitas meglátogatta a sportlétesítményt. A csoportkép pedig nem is készülhetett volna máshol, mint Orbán Viktor (nagyrészt máshonnan átvett) bölcseletei előtt.

Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük! A VII. kerületi Fidelitas látogatása a KIMBA-n. Hajrá, KIMBA! Hajrá, Fidelitas!

– írta a bejegyzéshez Németh Szilárd.