Bayer Zsolt gazembernek és lumpenprolinak nevezte Toroczkai Lászlót

2024.01.16. 10:55
A jobboldali publicista nem hagyta szó nélkül Toroczkai László videóját, amely szerint a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában indiai vendégmunkások laknak. Bayer Zsolt a múzeum kuratóriumának tagjaként is reagált a vádakra. Véleménye szerint Toroczkai László egy gazember, „aki életében nem hozott létre semmit”.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke botránynak nevezte közösségi oldalán, hogy a Nagy-Magyarország Parkban indiai vendégmunkások kaphatnak szállást. Toroczkai László egy videót tett közé, amelyben egy „indiai vendégmunkásokkal tömött” buszt vett üldözőbe. 

A Mi Hazánk elnöke sérelmezte, hogy egy olyan park biztosít lakhatási lehetőséget a vendégmunkásoknak, amelyet a Trianon Múzeum Alapítvány a „magyar adófizetők pénzéből, 350 millió forintból” vásárolt meg. Emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy az alapítvány Bayer Zsolt nevéhez kötődik, aki jelenleg is a kuratórium tagja, és korábban a kuratórium elnöke volt.

„Lumpenprolikat hergelő lumpenproli”

A jobboldali publicista a saját Hír TV-s műsorában reagált Toroczkai László állításaira. Az adásban közölte, hogy nem foglalkozik az alapítvány üzleti ügyeivel, így az indiai vendégmunkásokról is videóból értesült. Bayer Zsolt szerint a Nagy-Magyarország Park szállásait bárki kibérelheti, de úgy tudja, hogy most éppen egy multicég dolgozói laknak benne.

Hozzátette, hogy az indiaiak mellett „tisztességes borsodi cigány emberek” is el lettek szállásolva, amit ha nem tettek volna meg, akkor azzal lenne tele a sajtó, hogy Bayer Zsolték mekkora nácik. Mint mondta, a Magyarországon élő kínaiakkal és az indiai vendégmunkásokkal sincs gond, mivel velük soha senkinek nem volt konfliktusa.

Toroczkai Lászlót egy gazembernek nevezte, aki egész életében semmit nem hozott létre. A publicista úgy folytatta, hogy a tévészékház 2006-os ostromán kívül semmi más nem köthető a Mi Hazánk Mozgalom elnökéhez. Véleménye szerint Toroczkai viselkedése végül csak Gyurcsánynak kedvezett.

Szóval az a nagy kérdés, hogy Toroczkai László magyar-e, avagy csak egy lumpenprolikat hergelő lumpenproli. De addig is látogassanak el a Trianon Múzeumba

– fogalmazta meg a műsorban Bayer Zsolt.