18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elkapták a kegyetlenkedő szegedi hajléktalant

2024.01.31. 19:29
A rendőrség elfogta azt a Szeged környékén élő hajléktalant, aki egy nővel és egy másik férfival élt együtt, akiket koldulásra kényszerített, bántalmazott, megkínzott, és a pénzüket is elvette. A nyomozók kedden fogták el a kegyetlenkedő férfit.

Őrizetbe vettek a nyomozók egy hajléktalanként élő szegedi férfit, akit kirabolta, bántalmazta és koldulásra kényszerítette társait – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján az MTI.

A férfi élettársi kapcsolatot létesített egy nővel, majd maguk mellé vettek egy szintén hajléktalan férfit, akivel egy Szeged melletti kiserdőben, egy faházban laktak.

A gyanúsított a nőt és a férfit is rendszeresen bántalmazta, valamint arra kényszerítette, hogy a nagyobb áruházak környékén kolduljanak, az így szerzett pénzt pedig neki kellett átadniuk.

A férfi az élettársát egy acélhuzallal is megkínozta, amellyel azt megelőzően egy őzet ejtett el. A rendkívül kegyetlen férfi a társától erőszakkal és fenyegetéssel pénzt, valamint mobiltelefont is elvett.

A szegedi nyomozók kedden elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki részben beismerte a bűncselekmények elkövetését. Ellene rablás, személyi szabadság megsértése, testi sértés, kapcsolati erőszak bűntette, állatkínzás vétsége, és más bűncselekmények gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.