18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kirúgták a macskával fajtalankodó bölcsődei dadát

2024.02.08. 20:27
A gyulai bölcsőde dadája a saját közösségi médiás profiljára töltött fel egy videót, amelyen éppen egy macskával fajtalankodik. Az intézmény üzelmeltetője azonnal vizsgálatot rendelt el, aminek az eredményeképpen már el is bocsátották állásából a dadát.

Egy macskával fajtalankodott a gyulai Csemeteház Bölcsőde egyik dadája, amelyről videofelvételt töltött fel a Facebook profiljára – az sem kizárt, hogy véletlenül. Ugyan a felvétel szerda este került fel a közösségi oldalra, de a botrány csak csütörtökön robbant ki. A bölcsődét üzemeltető Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézmény közleményben tájékoztatta a lakosságot – írta meg a Magyar Narancs

„A Csemeteház Bölcsőde egyik gyermekgondozójáról 2024. február 7. napján olyan videofelvétel került nyilvánosságra a közösségi médiában, amely kivétel nélkül minden normális embert felháborított. A felvételen gyermek nem szerepel. A felvétel nem a bölcsődében készült. Az illető munkavállaló a felvétel megjelenésekor nem az intézményben tartózkodott” – írják Facebook oldalukon.

Az intézmény azonnal vizsgálatot indított az ügyben, amely csütörtökön már le is zárult, s ennek eredményeképpen

a dolgozó munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntették és nem dolgozhat többé az Intézmény és a térség bölcsődéiben vagy köznevelési intézményeiben sem.

Ahogy arról tájékoztattak, eddig nem merült fel a gyanú, hogy az elbocsájtott dolgozó a bölcsődében is rendellenes viselkedést tanúsított volna, de vizsgálatot indítanak és ha felmerül, hogy esetleg visszaélést követhetett el volt munkahelyén, akkor feljelentést tesznek ellene.