18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megrázó részletek derültek ki a zuglói gyilkosságról

2024.02.09. 10:31
Rendőrök és helyszínelők érkeztek szerda este egy zuglói lakáshoz. A gyanú szerint egy 51 éves férfi megölte az édesanyját. A nyomozók néhány órával később elfogták a feltételezett elkövetőt, akire begyógyszerezett állapotban találtak rá. A gyilkosság megrázta a környéken élőket.

Ahogy az Index beszámolt róla, szerda este értesítette a rendőröket egy nő, miután holtan találta édesanyját zuglói lakásában. A nyomozók a helyszínre siettek, ahol megállapították, hogy a 69 éves asszony halálát bántalmazás okozta. 

Az RTL Híradó beszámolója szerint az áldozattal vasárnap beszélt utoljára a lánya. Miután szerdán nem tudta elérni telefonon, úgy döntött, hogy elmegy hozzá. A nő akkor talált rá holtan az édesanyjára.

A rendőrök megállapították a helyszínen, hogy emberölés történt. A feltételezett elkövetőt, a meggyilkolt nő fiát több mint két órán belül elfogták – ismertette Sári Tamás, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az 51 éves férfira, S. Tiborra begyógyszerezve találtak rá a nyomozók. A gyanúsítotthoz mentőt hívtak, majd kórházba vitték. Úgy tudják, hogy a férfit egészségi állapota miatt még nem tudták kihallgatni a rendőrök. A csatorna információi szerint a gyanúsított ellen már súlyos testi sértés miatt is volt egy eljárás.

A gyilkosság megrázta a zuglói lakosokat. Az áldozat egyik szomszédja szerint az asszony egyedül élt, mióta a férje meghalt.