Novák Katalin után a honvédelmi miniszter népszerűségét is elkezdték vizsgálni

2024.02.11. 08:03
A Call Express nevű cég azzal kapcsolatban végez közvélemény-kutatást, hogy mennyire szimpatikus az embereknek Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

A Call Express a hvg.hu egyik olvasóját kérdezte a Magyar Honvédségről és Szalay-Bobrovniczky Kristófról.

Olyan kérdéseket tettek fel, hogy követi-e a közösségi médiában a honvédelmi minisztert, mi jut róla először eszébe, milyen véleménye van róla, és mit gondol, milyennek kellene lennie egy honvédelmi miniszternek – írta a lap.

Mint az Indexen is beszámoltunk róla, ugyanez a cég néhány nappal ezelőtt a pedofilbotrány miatt szombaton lemondott Novák Katalin és Varga Judit megítélésével kapcsolatban kereste fel az embereket. Lemondásakor Novák Katalin elmondta:

Hibáztam, mert a kegyelmi döntés és az indoklás hiánya alkalmas volt arra, hogy a pedofíliára vonatkozó zéró tolerancia kapcsán kételyeket ébresszen, márpedig itt nincs és nem is lehet kétely. Soha nem adnék kegyelmet annak, akiről azt gondolom, hogy fizikailag vagy lelkileg gyermekeket bántalmaz. Így volt ez akkor is, így van ez ma is.

A napokban nagy vihart kavart a köztársasági elnöknek az a döntése, hogy végrehajtási kegyelmet adott annak a jogerősen elítélt egykori igazgatóhelyettesnek, aki segített főnökének eltussolni pedofilbotrányát.

QP | Quality Placement