Egész nap 150 forintért lehet utazni a BKK járatain szerdán

2024.02.14. 09:16
A BudapestGO kétéves születésnapjára 150 forintos szüliNAPIjeggyel, amely korlátlan utazást tesz lehetővé február 14-en a meghatározott járatokon, valamint nyereményjátékkal is készül a Budapesti Közlekedési Központ.

Február 14-én mindössze 150 forintért egész nap korlátlanul utazhatunk a BKK járatain – áll a Budapesti Közlekedési Központ sajtóközleményében. 

A szüliNAPIjeggyel, amely egész napos fővárosi közösségi közlekedést tesz lehetővé mindössze 150 forintért, a BudapestGO applikáció második születésnapját szeretné emlékezetessé tenni a Budapesti Közlekedési Központ, amely egy nyereményjátékot is szervezett az alkalomra, a nyertesek a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő és uszoda, illetve a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt.

A különleges napijegy a BudapestGO alkalmazásban már hétfőtől elővásárolható volt. A 150 forintos szüliNAPIjeggyel egész nap korlátlanul lehet utazni a BKK járatain.

A KEDVEZMÉNYES JEGY KIZÁRÓLAG FEBRUÁR 14-ÉN 0 óráTÓL 23.59-IG HASZNÁLHATÓ FEL, ÉS BUDAPEST KÖZIGAZGATÁSI HATÁRÁN BELÜL AZ 1–99, 101–299, 900–999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 VONALAKON, A MÁV-START MEGHATÁROZOTT VONATOKON ÉS A VOLÁNBUSZ KIJELÖLT ELŐVÁROSI JÁRATAIN ÉRVÉNYES.

A 150 forintos napijegy mellett a BKK Szabados Ági közreműködésével egy nyereményjátékot is szervezett a születésnapra, amelynek keretében öt nyertest sorsol, akik a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő és uszoda, valamint a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt.

A felhasználóknak a nyereményjátékban való részvételhez a saját nyilvános Instagram-oldalukon, a @bkkbudapest Instagram-oldalán közzétett sablont használva kell megosztani egy storyt 2024. 02.14. 8 óra és 2022. 02.15. 8 óra között.

Egész napos utazás 150 forintért

A kedvezményes szüliNAPIjegy immár harmadik alkalommal vásárolható meg az alkalmazásban: tavaly februárban a BudapestGO első, novemberben pedig Budapest 150. szülinapján volt hasonló akció.

A BKK többfunkciós szolgáltatást nyújtó applikációját már több mint 4,4 millióan töltötték le elindulása óta, és összesen már 1,8 millióan regisztráltak az alkalmazásban. A társaság friss reprezentatív felmérése alapján a közösségi közlekedők 40 százaléka rendszeresen használja az alkalmazást, és 93 százalékuk elégedett a BudapestGO-val.