Megérkezett Curtis válasza Osváth Zsoltnak: Ne hazudj, Zsolti!

2024.02.15. 13:51
Osváth Zsolt hazugnak nevezte Curtist, amiért beleegyezett, hogy kiáll a péntekre hirdetett demonstráció mellett, majd utána visszavonta állítását egy Instagram-posztban. Curtis is válaszolt az influenszer nyilatkozatára, és a változatosság kedvéért hazugnak nevezte Osváthot.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a péntekre hirdetett Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért demonstráción pénteken megjelenik majd a magyar youtuber-, zenész-, színész-, műsorvezető- és celebvilág apraja-nagyja. Ami ennél fontosabb, hogy sokan névvel és arccal is vállalják, hogy kiállnak az áldozatok mellett. A csütörtök reggel, Pottyondy Edina által közzétett listán Curtis neve is szerepelt, aki aztán Instagram-posztban elhatárolódott a demonstrációtól. Ezt Osváth Zsolt (Zshowtime) eléggé vehemensen reagálta le, és hazugnak nevezte egykori barátját.

Erre érkezett meg Facebookon Curtis válasza, amelyet úgy kezd a rapper, hogy:

Ne hazudj, Zsolti! Amúgy minden rendben van veled? Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés.

„Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk” – állítja Curtis. Ezután elmondja, hogy a gyerekek a legfontosabbak, és pont hogy Zsolt az, aki politikai ügybe rángatja bele őket. Szerinte jobb lenne, ha az influenszer befejezné a sárdobálást, és életében először valami olyasmire fordítaná az energiáit, ami valóban jobbá teszi az emberek életét.

Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan!

– zárja bejegyzését Saint-Exupéry klasszikus soraival Curtis.