18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A budapesti kocsmázás után szúrta le pasiját a holland nő, mert az egy másik nővel csetelt

2024.02.21. 17:12
Egy erzsébetvárosi Airbnb-ben történt az incidens, ahol egy holland pár féltékenységi vitába kezdett, majd a nő leszúrta a férfit. A rendőrség elfogta a nőt, aki vallomásában azt állította, hogy nem emlékszik a késelésre, csak arra, hogy megpróbálja újraéleszteni a férfit.

Február 19., hétfő hajnalra virradóan több bejelentés is érkezett a rendőrségre egy erősen vérző férfiről Budapest VII. kerületéből, a Kazinczy utcából – áll a police.hu közleményében. A megkéselt ember életét már a kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Airbnb-lakásban egy középkorú holland pár veszett össze, majd a nő egy késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfit, hogy a helyszínen elvérzett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A nőt a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van.

A nő Vallomása szerint az utolsó emléke, hogy veszekednek, a késelésre nem emlékszik, arra viszont már igen, hogy megpróbálja újraéleszteni a férfit.

A 24.hu értesülései szerint a pár egy romkocsmában töltötte az estét, majd hazamentek, és féltékenységi vitába kezdtek amiatt, hogy az 54 éves férfi egy másik nővel csetelt. A 44 éves nő ezen úgy bedühödött, hogy kétszer is vállon szúrta a férfit, akinek hiába kezdte meg szinte azonnal az újraélesztését, a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett megmenteni.