L.L. Junior: Fejek hullottak

2024.02.23. 20:51
L.L. Juniorhoz is eljutottak a vállalkozását érő kemény negatív vélemények: alkalmazottaktól vált meg, egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzi a minőséget vállalkozása minden egységében, sőt az is előfordulhat, hogy a rapper maga készíti el az ételt. Hideg ételek, száraz mirelit krumpli, túlsütött csirke vezetett idáig, de a legbotrányosabb a rapper által „kalapácsfunkciójúnak” nevezett, szénné sütött ehetetlen hurka volt.

Lesi László Csaba, művésznevén L.L. Junior változtat food truck hálózatának üzemeltetésén: „fejek hullottak” – alkalmazottaktól vált meg, egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzi a minőséget vállalkozása minden egységében, sőt az is előfordulhat, hogy a rapper személyesen készíti el a rendelést – írta a Bors.

A vállalkozását érő kemény kritikák a rapperhez is eljutottak: többen hidegen kapták meg az ételt, egyesek az árat – „egy hamburger, sültkrumpli és egy üdítő 3090 forint volt” egy felhasználó szerint –, mások a minőséget – száraz krumpli, túlsütött csirke – kifogásolták. Junior egy nő felvétele után jelentkezett, amelyen az előadó vendéglátójából rendelt hurkát mutatta meg, amely kőkemény, ehetetlen volt. Ahogy a zenész TikTok-videójában fogalmazott: kalapácsfunkcióval rendelkezett.

L.L. Junior végül megszabadult néhány alkalmazottjától, saját maga ellenőrzi a termékeket és az egységeket, és még a pult mögé is beáll, ha kell.

@lljuniorofficial Ki égette szét a hurkát? 🤬🤯 Mostantól egy hónapig személyesen ellenőrzöm a minőséget 🐥✅🍔 Töltsd le az appot és rendelj házhoz a Foodora-ról! 👊🏼🚗 #lljunior #happypipi #hamburger #hambi #csirke #grillcsirke #csirkecomb #csirkecombfilé #etel #etelrendeles #étel #ételrendelés #ebed #ebéd #vacsora #foodtruck #streetfood #rendeles #rendelés #hazhozszallitas #házhozszállítás #foodora ♬ eredeti hang - LLJunior Official

„Ez kellett nekem. Bolond vendéglátó”

L.L. Junior nemrég vetette bele magát a vendéglátásba, létrehozásakor saját food truck hálózatát élete egyik legnagyobb beruházásának nevezte. Videójában már úgy fogalmazott: „ez kellett nekem. Bolond vendéglátó.”

A kommentelők azonban elkezdték leminősíteni termékeit, influenszerek mutatták meg a csirkézők kiszolgálását TikTokon, és a YouTube-on is.

Egy hamburger, sültkrumpli és egy üdítő 3090 forint volt. Hát nem tudom, döntsétek el ti, hogy drága-e vagy sem. (…) A krumpli mirelit, láttam, amikor csinálták, bár attól még lehet jó, de a panírdarabok furcsák. Gondolom, ugyanabban az olajban sütötték a krumplikat és a csirkéket is. Mi nem vagyunk olyan finnyásak, de biztos vannak olyan úriemberek, akik ezért háborognak

– hangzott el Powerr nevű felhasználó videójában.

A szétégetett hurka – az előadó a TikTokon közzétett videóját is azzal indítja – volt az utolsó csepp a pohárban.

„Nem szégyen a munka, a kitartás, az ambíció”

A rapperhez eljutott, ételeire vonatkozó kritikák inkább feltüzelték, mintsem elkedvtelenítették.

Nyugi, nyugi láttam én is a videót a kőkemény hurkáról. Azonban az elmúlt pár hétben azon dolgoztam, hogy kiválasszam a személyzet tagjaiból a legmegfelelőbb, legtökéletesebb embert. Aki a legjobb minőségben készíti el a termékeket nektek. Aki ennek a feltételnek nem felelt meg, attól sajnos elbúcsúztunk. Ezért mostantól egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzöm a minőséget, minden egyes food trucknál. Még az is lehet, hogy én személyesen készítem el neked a hamburgered, vagy a csirkefalatkáidat

– mondta a TikTokra feltöltött videóban Junior, aki a korábban említett hurka vásárlóját szeretné kárpótolni.

Ezzel azt üzenném a fiataloknak, hogy nem szégyen a munka, a kitartás, az ambíció

– nyilatkozta szűkszavúan a rapper a Borsnak.