Magyar Péter beleveti magát a pártalapításba, a kompromittálódott ellenzéki politikusokból sem kér

2024.02.29. 10:19
Politikai indíttatású bejegyzést tett közzé Magyar Péter, ami új megvilágításba helyezi azokat a korábbi információkat, amelyek szerint Varga Judit volt férje már pártalapításon dolgozik. A Diákhitel Központ korábbi vezetője a közösségi oldalán kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentes új erő létrehozásáról írt.

A legfrissebb információk szerint már pártalapításon dolgozik Magyar Péter, Varga Judit volt férje, aki mostanában azzal vált ismertté, hogy rendre kemény kritikákat fogalmaz meg a kormánnyal szemben. Mint megírtuk, a Diákhitel Központ korábbi vezetője már lázasan keresi a szövetségeseket egy új politikai formáció megalakításához, és állítólag az idei európai parlamenti választáson is indulna.

Ezzel összecsengő bejegyzést tett közzé Magyar Péter csütörtökön a közösségi oldalán, amiben arról írt, hogy ideje létrehozni egy új erőt, amely mentes a kormányzati és ellenzéki politikusoktól is.

Talpra magyar! Itt az idő, hogy elkezdjünk dolgozni közösen a hazánkért, a gyermekeinkért, az unokáinkért és a jövőnkért. Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni

– írta bejegyzésében a jogász, hozzátéve, hogy „itt az idő megalkotni egy nemzeti minimumot, megszüntetni a magyarok közötti mesterséges megosztottságot”.

„Nincs hova hátrálnunk. Építsünk együtt a semmiből egy új, más világot. Építsük újra Magyarországot! Ha így teszünk, a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Zászlókat a magasba, fel, győzelemre! Itt az idő, most vagy soha!” – zárta bejegyzését Magyar Péter.

A Magyar Péter pártalapításáról szóló hírek után Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke jelezte, hogy szívesen bevenné a pártjába.