Rejtélyes fényjelenség tartotta lázban a budapestieket

2024.03.02. 11:57
Elárasztották az internetet a kérdések és a találgatások a budapesti égbolton játszó kékes-lilás fényjelenségről. Egyesek még egy ukrajnai UFO-észleléssel is összefüggésbe hozták a különleges látványt. A megoldás azonban sokkal kézenfekvőbb.

Ózonlyuk, Pataki Attiláért érkeztek a földönkívüliek, fesztivál Aprajafalván, az apokalipszis egyértelmű jele, MTK-kékbe és Újpest-lilába borult az ég Budapesten – ilyen és ehhez hasonló bejegyzések százai lepték el a közösségi médiát, péntek este óta ugyanis kék és lila fényjáték tapasztalható a Budapest feletti égbolton. 

Blikk (egy olvasóra hivatkozva) egyenesen egy Ukrajnában tapasztalt „UFO-jelenséggel” köti össze a szokatlan fényjátékot, és felteszik a kérdést, hogy vajon

Magyarországra is ellátogattak-e az idegenek?

Természetesen nem látogattak el az idegenek Magyarországra, és Pataky Attilát sem fogják elvinni, mindössze a Fővárosi Állat- és Növénykert Biodómja nyílt meg a közönség előtt, amely március 1-től március 17-ig vetíti majd a fényművészeti alkotásokat.

A Biodóm belső tereiben több száz intelligens lámpával, projektorral, nagy teljesítményű diavetítő berendezéssel keltik életre a fényművészek saját alkotásaikat, ebből kaptak egy kis ízelítőt a meteorológiai tavasz első napján a fővárosiak.

Ön is látta? Van fotója vagy videója?