A kigyulladt visegrádi szálloda vezetése elárulta, lesznek-e elbocsátások a tűzeset miatt

2024.03.10. 20:28
A szombaton kigyulladt visegrádi szálloda, a Hotel Silvanus a közösségi oldalán arról írt vasárnap este, hogy a történtek miatt senkit sem bocsátanak el, mivel minden munkatárshoz ragaszkodnak.

A szálloda vezetése közölte azt is, hogy kollégáikkal közösen megkezdték a megközelíthető helyek rendbetételét.

„Senkit nem bocsátunk el, minden itt dolgozó munkatársunkhoz ragaszkodunk, mellettük vagyunk és maradunk, hiszen a Silvanus egy nagy család, személyzetünk páratlan. Ez az erősségünk, és ettől vagyunk mi az ország egyik legkedveltebb kikapcsolódási pontja” – olvasható a szálloda bejegyzésében.

Mint megírtuk, szombaton délelőtt tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban. A Panoráma útra riasztották a tűzoltókat, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és órákon át küzdöttek a lángokkal. Több mint 200 embert kellett kimenekíteni, személyi sérülés szerencsére nem történt. A hotel először a tűz keletkezése után nem sokkal posztolt a közösségi médiában, majd este újra nyilatkoztak a történtekről. Köszönetet mondtak a tűzoltóságnak és minden más egységnek a fáradhatatlan munkáért, továbbá megköszönték a helyi vendéglátóhelyek segítségét is.