Orbán Viktor a Duna fölött táncoló drónokról posztolt

2024.03.14. 21:24
Látványos drónshow-val lepték meg a budapestieket csütörtök este. A Duna fölött táncoló drónokról még Orbán Viktor miniszterelnök is posztolt a közösségi oldalán.

Petőfi Sándor arca jelent meg csütörtök este 18:48-kor Budapest felett az égen. A Lánchíd mellett 500 drón szállt fel a Duna fölé, és az égre rajzolta március 15. ünnepi üzenetét.

Rákay Philip, a Most vagy soha! című romantikus történelmi kalandfilm kreatív producere és forgatókönyvírója a közösségi oldalán arról számolt be, hogy a film alkotói így emlékeznek Petőfi Sándorra és a hősökre.

A látványos drónshow-ról még Orbán Viktor miniszterelnök is posztolt. A kormányfő a Lánchíd felett magasló Petőfi képét osztotta meg azzal a felirattal, hogy „Talpra, magyar!”.

A képhez Orbán Viktor hozzáfűzte, hogy március 15-én a Nemzeti Múzeum előtt vár mindenkit 10:30-kor. A miniszterelnök több év után újra Budapesten tartja ünnepit beszédét, amelyre már nagyon készül.

Az Indexnek nyilatkozó elemző szerint Orbán Viktor egy mozgósító erejű beszédre készül, mivel az országos választások közeledtével „valódi politikai tétmeccsek előtt áll”.