Vas vármegyében pihenhet Varga Judit a lemondása után

2024.03.14. 09:49
Az utóbbi időben Bozsokon látták romantikázni Varga Judit volt igazságügyi minisztert és új párját, Windisch Lászlót. Az Állami Számvevőszék elnökének egy háza is van a Vas vármegyei faluban, így a jövőben akár többször is találkozhatnak velük a helyiek.

Mint írtuk, Novák Katalin a bicskei pedofilügyben elítélt K. Endrének adott kegyelmi botrány után bejelentette lemondását. Vele párhuzamosan Varga Judit volt igazságügyi miniszter, országgyűlési képviselő, leendő EP-listavezető is távozott a közéletből.

A korábbi igazságügyi miniszter nemrég a Vas vármegyei Bozsokon járt Windisch Lászlóval. A helyiek szerint Varga Juditot és az Állami Számvevőszék elnökét több alkalommal is romantikus pillanatban látták, így a jelek szerint már nem titkolja tovább új párkapcsolatát – írja a Nyugat.hu. 

A portál szerint Varga Judit és Windisch László kapcsolata csak nemrég lett nyilvános, azonban valószínűnek tartják, hogy a volt igazságügyi miniszter még aktívan politizált, amikor rátalált a szerelem. Mint írták, ez amiatt is különös, mert az Állami Számvevőszék hivatalosan egy független szerv, amelynek minden pártot egyenlő mércével, részrehajlás nélkül kell ellenőriznie.

Hozzátették, a jövőben sűrűbben is feltűnhet a környéken Varga Judit és új szerelme, ugyanis Windisch László egy bozsoki ház résztulajdonosa. Az Állami Számvevőszék elnökének vagyonnyilatkozatában egy 1800 négyzetméter területnagyságú bozsoki ingatlan szerepel. A helyiek nem tudtak róla, hogy Windisch Lászlónak van egy háza a faluban, sokan azt gondolták, hogy csak átutazóban lehetnek.