Kocsis Máté Magyar Péterről: Üres locsogás-fecsegés, egy sértett ember vagdalkozása

Fotó 2023-09-21 02.35.04 du.
2024.03.20. 16:31
Magyar Péter szerdai ügyészségi meghallgatása után megszólalt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is, aki úgy látja, hogy Varga Judit volt férje bosszút akar állni.

Szerda délelőtt tíz órától tanúként hallgatták meg Magyar Pétert a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, ahova jogi képviselői, köztük Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter is elkísérték – írtuk a meghallgatásról szóló cikkünkben.

Magyar Péter többek között azt állítja, hogy manipulálták a Völner–Schadl-ügy iratait, és bizonyítékok – hangfelvételek –, is a rendelkezésére állnak, de ezeket egyelőre nem mutatta be.

Kocsis Máté szerint Magyar Péter „bosszút akar állni, a kormányt és annak tagjait okolja azért, mert elhagyta a felesége, és elveszítette a felesége által szerzett munkahelyeit”.

A történtekért a kormányt és annak egyes tagjait okolja, ezért vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása

– fogalmazott az atv.hu-nak a Fidesz frakcióvezetője.

Nemrég írtunk arról is, hogy a kegyelmi ügy kapcsán keletkezett botrány, valamint Magyar Péter színrelépése mennyiben befolyásolhatta eddig a kormánypártok népszerűségét.

(Borítókép: Kocsi Máté 2023. szeptember 21-én. Fotó: Kaszás Tamás / Index)