Vége a hajtóvadászatnak, videón a józsefvárosi emberölés gyanúsítottjának elfogása

2024.03.21. 14:16
A budapesti rendőrök elfogták a józsefvárosi emberölés elkövetésével gyanúsítható 30 éves férfit – tájékoztatott erről a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 20-án 7 óra 42 perckor arról érkezett bejelentés, hogy Budapest VIII. kerületében, egy Korányi utcai lakásban megöltek egy férfit. A rendőrök a helyszínen megtalálták az áldozat holttestét. 

Mint azt szerdán megírtuk: a rendőrség nyilvánosságra is hozta a 30 éves feltételezett elkövető, egy nyíregyházi születésű férfi személyazonosságát. A police.hu csütörtöki beszámolója szerint a nyomozók a rendőrségi szemlekor idegenkezűségre utaló körülményeket tártak fel. A közleményben leszögezték:

azonosították a feltételezett elkövetőt, majd hajtóvadászat indult.

A BRFK Életvédelmi Osztály emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt március 21-én 13 óra körül Budapest VIII. kerületében, a Kőbányai úton a BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói elfogták, elszámoltatása jelenleg is tart – összegezték a közleményben. Később a rendőrség az elfogásról egy videót is publikált.