Újabb emberi maradványokat találtak a Zala-réten, ahol pár hete is előkerült egy holttest

2024.03.28. 15:48
Újabb emberi maradványokat találtak a rendőrök a Zala-réten, ahol márciusban egy elásott férfi holtteste került elő – közölték a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján csütörtökön, az MTI szerint.

Vizlendvay József bűnügyi osztályvezető elmondta, hogy egy nő maradványai kerültek elő. A holttest helyét egy 21 éves zalaegerszegi férfi mutatta meg, akit korábban poligráffal vizsgáltak.  A férfi elmondása szerint egyik ismerőse tavaly ősszel ásta el élettársa holttestét –  tette hozzá.

A helyszíni vizsgálat után pár órával elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, a nő élettársát, és a bíróság egy hónapra elrendelte letartóztatást – közölte Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A férfi súlyosan bántalmazta élettársát, aki belehalt sérüléseibe.

A gyanúsított a holttestet meggyújtotta, majd a maradványokat egy késsel feldarabolta, és elásta – mondta el Vizlendvay József. Az áldozat azonosítását szakértő bevonásával végzik.

A nyomozás adatai szerint a két emberölés között nincs kapcsolat, viszont az a 21 éves férfi, aki a most megtalált női holttest helyét megmutatta, az első gyilkossági ügy adatgyűjtése idején került képbe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport