Hadházy Ákos „zsebnácizva” ment neki Toroczkai Lászlónak

2024.04.01. 10:34
Hadházy Ákos közösségi oldalán reagált Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk Mozgalom elnökének bejelentésére, mely szerint rágalmazás miatt pert indít ellene. A független képviselő szerint „ha az embert egy zsebnáci perli be, az valójában megtiszteltetés”.

Mint írtuk, Toroczkai László a közösségi oldalán közölte múlt pénteken, hogy rágalmazás miatt beperli Hadházy Ákost. Szerinte a független képviselő azt sugallja, hogy a Mi Hazánk Mozgalom EP-kampányát az oroszok pénzelik. A pártelnök felszólította a politikust, hogy beszéljen egyenesen, és mutasson bizonyítékokat az állítására. 

Toroczkai László szerint Hadházy biztosan „könnyen kifizeti a büntetést a »mikroadományaiból«”, amelyekről Márki-Zay Péter volt olyan szíves elárulni, hogy hány milliárd érkezett Amerikából”.

Hadházy Ákos közösségi oldalán álellenzéki képviselőnek nevezte a Mi Hazánk Mozgalom elnökét, majd reagált a pereskedésre is.

Ha az embert egy zsebnáci perli be, az valójában megtiszteltetés. Sok fideszes tolvaj fenyegetőzött már ezzel, mindig felér egy fél beismeréssel. Nagymamám büszke Zsilinszky, én pedig büszke vagyok, hogy híres rokona nem félt ezektől az ostoba, zavarodott elméjű szerencsétlenektől. Én sem félek

– fogalmazott Facebook-bejegyzésében a független képviselő.

Hozzátette, hogy nem kapott titkosszolgálati anyagokat, csak németül is olvas újságot, amelyből kiderült számára, hogy Toroczkai László „az oroszok által fizetett német politikust hívott meg Magyarországra”.