Ezeken az állomásokon kezdi Magyar Péter az országjáró turnéját

2024.04.14. 14:31
Ígéretéhez híven Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke országjárásba kezd és ahogy elmondta, a legkisebbtől a legnagyobb településekig mindenhol meg szeretni fordulni és mindenkit meg szeretne invitálni egy közös beszélgetésre az ország jövőjével kapcsolatban. Ám ez még csak a bemelegítő kör, április 20 után kapcsol nagyobb fokozatra.

Ahogy arról beszámoltunk, hiába az adatvédelmi incidens és a támadások minden oldalról, Magyar Péter megállíthatatlannak tűnik és országjárásba kezd. Vasárnap azt is elárulta, hogy mely országrészben indítja meg a turnéját, viszont arról is szó esett, hogy az igazi sebesség csak április 20 után jön, amikor is elindul a június 9-i választások kampányidőszaka.

Magyar vasárnapi Facebook-posztja szerint április 17-én Békés vármegye lesz a célterület.

Elmegyünk a legnagyobb és a legkisebb településekre is. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk

– írta a Tisza Párt alelnöke. „Április 20-án délelőtt közös kerékpározásra hívjuk a budapestieket, délután pedig Pest megyei településekre látogatunk” – tette hozzá Magyar. Két nappal később, április 22-én már Baranya vármegye kisebb-nagyobb falvait, városait veszik be.

Mindenkit várunk szeretettel, beszélgessünk a hazánk és Európa jövőjéről, a megoldandó problémákról és az új Magyarországról

– tette hozzá Magyar, majd a „haza minden előtt” szlogennel zárta mondandóját.