2024. június 23. 21:00 ÉLŐ
Svájc 0
Németország 0
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00 ÉLŐ
Skócia 0
Magyarország 0
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fejbe lőtte magát egy kutyakiképző Dunakeszin

2024.05.23. 14:41
A dunakeszi rendőrségi kutyakiképző központban fejbe lőtte magát egy őr pár nappal ezelőtt. Az esetről egyelőre még nagyon keveset tudni, és a rendőrség sem árul el részleteket a folyamatban lévő nyomozásról.

Fejbe lőtte magát egy kiképző a dunakeszi kutyakiképző-központban néhány nappal ezelőtt – tudta meg a 24.hu. Egyelőre ennél többet még nem tudni az ügyről, sem azt, hogy hány éves volt az őr, mi történt pontosan, milyen körülmények között érte a fejlövés, tartózkodtak-e a közelében az incidens ideje alatt.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője mindössze annyit közölt a portál megkeresésére, hogy „a Váci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit” – ennél többet viszont nem árult el a folyamatban lévő nyomozásról.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.