2024. június 17. 15:00
Románia
Ukrajna
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Kisbuszból zuhant ki egy férfi az M5-ös autópályán

2024.05.26. 06:18
Hatalmas torlódás alakult ki szombat reggel az M5-ös autópályán, Szatymaz közelében. A balesetben egy kisbusz és egy kamion ütközött össze. A mentők összesen négy embert vittek kórházba, közülük két férfit súlyos állapotban.

Több kilométeres torlódás alakult ki szombat reggel, amikor kamionnak csapódott egy kisbusz az M5-ös autópályán, Szatymaz közelében – számolt be róla a Tények. 

Közlésük szerint a kisbusz sofőrje éppen előzött, amikor az utánfutója kilengett, majd irányíthatatlanul egy kamionnak csapódott. Az utánfutón krosszmotorokat szállítottak, amelyek közül egy a sztrádára repült.

Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy szombat reggel fél hatkor érkezett lakossági bejelentés az M5-ös autópályán történt balesetről. A tűzoltók két egységgel érkeztek, majd teljes útlezárás mellett műszaki mentést végeztek.

A kisbusz egyik utasa kizuhant az utastérből és az aszfaltra csapódott. A mentők összesen négy férfit vittek kórházba, közülük ketten súlyosan megsérültek.