Száguldozó BMW-s gázolt el egy 77 éves biciklist, azonnal szörnyethalt

2024.05.31. 06:39
Borzalmas baleset történt a Csongrád-Csanád vármegyei Hódmezővásárhelyen. Egy nagy sebességgel száguldó BMW-s elgázolt egy biciklis nőt, aki a nagy erejű ütközés következtében a helyszínen életét vesztette. A rendőrség eljárást indított.

Szörnyethalt egy 77 éves, kerékpárral közlekedő nő, miután egy BMW-s nagy erővel elgázolta – közölte az RTL Híradó

A baleset Hódmezővásárhely külvárosában történt egy olyan családi övezetes részen, ahol bármikor felbukkanhat egy biciklis. A gépkocsit vezető nő akkora erővel ment neki a kerékpárosnak, hogy még a bicikli váza is meggörbült.

A BMW néhány másodperccel az ütközés előtt két autót előzött a hosszú egyenes szakaszon.

Arra lettem figyelmes, hogy megelőz egy szürke BMW-s, nagyon csattogott, majd az előttem lévő lekanyarodott balra. Amikor kitisztult előttem az út, akkor már láthattam, a BMW-s a bal oldalról ment át a jobb oldalra, és belement az árokba

– mondta az egyik közlekedő, aki ezután vette csak észre az árokban az összetört biciklist és a mozdulatlan asszonyt.

Az RTL információi szerint a 77 éves nő valószínűleg a mellékutcából a túloldali kerékpárútra akart átmenni, amikor elgázolták. Azonnal szörnyethalt, esély sem volt az újraélesztésére. A gázoló nagyon gyorsan mehetett, a kocsi az ütközéstől 50 méterre állt csak meg az árokban.

Egy közelben lakó férfi arról nyilatkozott, hogy erős autózúgásra figyelt fel az udvaron, majd az óriási csattanásra kirohant az útra, ahol szembetalálta magát egy közelben lakó fiatal nővel.

Őrjöngve rohangált itt. Teljesen kómás állapotban sikoltozott, jajgatott. Én azt hittem, hogy futott megint és valami baleset történt, aztán éppen látta, és attól kapott ilyen sokkot

– idézte fel a baleset utáni pillanatokat egy helyi lakos.

Amikor a férfi megkérdezte, hogy mi történt, akkor megfordult és elrohant. Később derült csak ki számára, hogy a nő volt a gázoló.

A rendőrség közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást.