2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia

Árokba csapódott egy autó az M1-esen

2024.05.31. 08:23
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt az M1-es autópályán, Öttevény térségében péntek reggel, a járművek Hegyeshalom felé egy sávon közlekedhetnek.

Az M1-es autópálya 138-as kilométerszelvényében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon péntek reggel 6 óra 10 perc körül egy gépjármű árokba csapódott – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A mentés és a szemle idejére a rendőrség a pálya egyik sávját lezárta, torlódásra kell számítani. Arra kérik a gépjárművezetőket, hogy a helyszín közelében nagyobb körültekintéssel haladjanak, és ne hagyják figyelmen kívül a közúti közlekedési szabályokat, tartsanak nagyobb követési távolságot.

Az Útinform felhívta a figyelmet arra is, hogy sokan haladnak

  • a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton, Leányfalu és Budakalász között,
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába,
  • valamint a Csepel-sziget útjain.

Továbbá lezárták az M3-as autópályán, a Budapestre vezető oldalon a Szilas pihenőt a sztráda irányából. A 12-es és a 13-as kilométer között a forgalmat a belső sávra terelik. A pihenőhely továbbra is üzemel, ugyanis az M0-s autóútra áttérve, a Rákospalota-Fót csomóponton keresztül megközelíthető.

Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Bátaszék és Véménd között, az „A” jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. A 166-os és 167-es kilométer között a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

Dunaújváros térségében, burkolatfelújítási munkák miatt új terelést építettek ki, lezárták a külső és a leállósávot a Budapest felé vezető oldalon. A 67-es kilométernél a Dunaújváros-Észak csomópontot is lezárták a főváros irányába. A terelőútra táblák hívják fel a figyelmet.