2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Vizsgálja a rendőrség a vízbe fulladt ötéves kisfiú ügyét

2024.06.06. 09:43
A Kösely-csatornába fulladt egy ötéves kisfiú szerdán délelőtt Hajdúszováton. A haláleset körülményeinek pontos tisztázásáért közigazgatási és büntetőeljárást is indított a rendőrség.

Ahogy az Index beszámolt róla, a Kösely-csatornába fulladt szerdán egy 5 éves kisfiú Hajdúszováton.

A gyermek és hétéves bátyja a csatorna mellett játszott, amikor a kisfiú beleesett a vízbe. Testvére próbálta kihúzni, de nem tudta, ezért szólt a szüleiknek, akik hívták a 112-es segélyhívó telefonszámot. A szülők és a hatóságok is rövid időn belül a helyszínre siettek, azonban a kisfiú életét már nem lehetett megmenteni.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendkívüli haláleseti eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást indítottak – írja a police.hu.

A vízbe fulladt gyermeket a tűzoltók emelték ki a csatornából, majd átadták a mentősöknek, akik már nem tudták újraéleszteni – ismertette a Hajdú-Bihar vármegyei hírportál. Úgy tudják, hogy az áldozat szülői házában több generáció lakik együtt, így a családban tíznél is több kiskorú gyermek nevelkedik.