Böröcz László a Kétfarkú Kutya Párttal közösen festett padot az I. kerületben

2024.07.05. 21:51
Böröcz László, Budapest I. kerületének újonnan megválasztott polgármestere előre leszögezte, hogy pártpolitikai nézetektől függetlenül, együttműködve tervezik fejleszteni a kerületet. A Fideszes politikus ígéretét betartva már hivatalba lépése előtt besegített a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak, és közösen festettek padot.

Az idei önkormányzati választáson Budavár polgármesterévé választott Böröcz László is besegített a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak a padfestésbe.

„Pénteken mi is besegítettünk a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak a Horváth-kertben. Padfestés, jó hangulat, ingyen sör (igaz, hogy alkoholmentes és mi vittük)” – olvasható a politikus Facebook-oldalán.

Elmondása szerint ugyanakkor októbertől már nem lesz szükség ilyen kezdeményezésekre, mivel Budapest I. kerületében az önkormányzat maga gondoskodik majd a játszóterek, parkok és közbútorok rendben tartásáról.

A Fideszes politikus azt ígérte, hogy az az elkötelezettségük viszont megmarad, hogy pártpolitikai nézetektől függetlenül, együttműködve fejlesztik a kerületet.