A BKK is beszáll a Hungaroringre való kijutás megkönnyítésébe

2024.07.17. 10:53
Az idén 2024. július 19., péntek és 21., vasárnap között rendezik meg a Formula–1 Magyar Nagydíjat. A helyszínre Pest Vármegye24 napijeggyel érdemes utazni, amelyet – a szurkolókat, érdeklődőket segítve – a BKK is elérhetővé tesz szezonális jelleggel, emellett bővítik a Budapest Kártyák érvényességét.

A BKK személyes értékesítőhelyein és a kijelölt BKK jegy- és bérletautomatáiban is elérhető július 21-ig a Pest Vármegye24 napijegy. A Pest Vármegye24 napijegy a HÉV teljes szakaszán, továbbá a Volánbusz-járatokon és a vasúti járatokon használható fel utazásra, Budapesten belül is.

A Pest Vármegye24 napijegy (valamint a Magyarország24 napijegy) a BKK járataira továbbra sem érvényes, a Formula–1 ideje alatt sem. 

A Hungaroring elérésére Kerepes HÉV-állomástól a VOLÁNBUSZ Zrt. közlekedtet díjmentes különbuszokat. A Hungaroringtől visszafelé a díjmentes különbuszok Gödöllő vasútállomásra közlekednek. További részletes információk az utazási és jegyvásárlási lehetőségekről a www.mavcsoport.hu/F1 oldalon érhetők el.