Új felvételen Novozánszki Fanni gyilkosa, aki a kamera észrevétele után változtatott tervén

2024.07.25. 21:39
A férfi Siófokon kiszállt bérelt autójából, majd a csomagtartóhoz lépett, ám amikor észrevette a térfigyelőt, átállt a közeli kukákhoz. A képsorok az ügyet vezető nyomozó elmondása szerint segítettek kézre keríteni az elkövetőt.

A Budapest Zsaruk Podcast tett közzé egy új videót Novozánszki Fanni gyilkosáról. A képsorokon az látszik, ahogy a férfi kiszáll az autóból, a csomagtartóhoz sétál, azonban amikor észreveszi a siófoki ház térfigyelő kameráját, hezitál, majd visszaül az autóba.

Az RTL tudósításában a hét évvel ezelőtti gyilkosság ügyét vezető nyomozó, Gál Sándor azt mondta, hogy valószínűleg Fanni holtteste volt a csomagtartóban, valamint a személyes tárgyai, például a bőröndje. A kamera azt is rögzítette, ahogy a férfi átáll a parkoló melletti kukákhoz, ahova már nem látott el a térfigyelő. Ezt a tettét a bíróságon nem magyarázta, sőt elítéléséig tagadta a bűncselekményt.

Az egykori Való Világ-játékos 2017. november 22-én tűnt el, s két nappal édesanyja bejelentése után a rendőrök már emberölés ügyében nyomoztak. Holttestét sosem találták meg, Gál Sándor szerint az elkövető valószínűleg a Dunába dobta. A férfit – kivételes módon – a fő bizonyíték nélkül is életfogytiglanra ítélték, amely már jogerőre emelkedett. Leghamarabb 2034-ben, 17 évvel a gyilkosság után szabadulhat jó magaviselettel.