Kijött a kórházból Dézsi Csaba András, már a rendelőjében dolgozik

2024.07.29. 11:59
Felépült Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, és már a rendelőjében látja el a betegeket. A politikus azt írta a közösségi oldalán, hogy „egy orvosnak meghalni sincs ideje”.

„Na, erre mondják, hogy »amikor a hóhért akasztják«” – így közölte Dézsi Csaba András, Győr polgármestere még pénteken a Facebookon, hogy kórházba került, ahonnan egy fotót is posztolt. Azonban csak hétfő délelőttig kellett várni, máris jó hírrel állt elő, miszerint a rendelőjében dolgozik és betegeket lát el.

„Hétfőn már ismét a betegek gyógyításával indul a hét. Egy orvosnak meghalni sincs ideje. Szívügyünk Győr! Vigyázzanak magukra! Vigyázzunk egymásra!” – írta a közösségi oldalán Dézsi Csaba András, akit a győri kórház szubintenzív osztályán kezeltek. 

Mint ismert, Dézsi Csaba András már nem sokáig marad Győr polgármestere, ugyanis a június 9-i önkormányzati választáson Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület, az LMP és a Momentum jelöltje aratott győzelmet, még az újraszámlálás után is, így 2024. október 1-től ő irányítja a várost.