Magyar Péter Official The Man

2024.07.29. 12:23
Megváltoztatta Instagram-oldalának nevét Magyar Péter, ezentúl Magyar Péter Official The Man néven fut. A megújult fiókkal első dolga volt egy keményet üzenni Orbán Viktornak.

Magyar Péter új nevet adott az Instagram- és Threads-fiókjának, ezentúl magyar_peter_official_the_man néven érik el a követői, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy Magyar Péter hivatalos oldala, Az Ember.

A Tisza Párt elnöke az új névvel megosztotta az első bejegyzését is, amelyhez saját magáról csatolt egy fotót, és amely posztot nem titkoltan Orbán Viktornak dedikált.

A miniszterelnök tusványosi beszédében úgy beszélt, mint a kamasz srác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői, és ezért arról kezd el értekezni, hogy ő majd meghódítja Claudia Schiffert. A hódítási stratégiája pedig nagyjából abban merült ki, hogy a konkurens osztálytársainak nála sportosabb testalkatát és ruházatát próbálta kigúnyolni. Észre sem vette, hogy pont magát gúnyolja ki

– írta a bejegyzésében Magyar Péter. 

Szerinte hiába beszélt Orbán Viktor „világrendszerváltásról, új világrendről, háborúról és békéről”, amikor Magyarország legégetőbb problémáiról egy szót sem ejtett – ezek között említette a széteső egészségügyet, a szétvert oktatást, a 60 százalékos élelmiszer-inflációt, a kiürülő magyar vidéket és a kivándorlást. 

A miniszterelnök tusványosi beszédét összegezve „hagymázas álmoknak” nevezte, majd a jövőről is ejtett néhány szót. 

A magyar emberek legkésőbb 650 nap múlva új vezetőt és irányt választanak. És nem a jelöltek testalkata és étrendje alapján fognak szavazni. Bár akár az alapján is dönthetnének, az eredmény ugyanaz lenne. Ui.: Tudja valaki, mi az a latte avokádó?

– zárta sorait Magyar Péter, vagyis The Man.