Kedvezményes utazást biztosít a MÁV a Strand fesztivál résztvevőinek

2024.08.16. 15:11
Zamárdiban, augusztus 22. és 24. között tartják meg a Strand fesztivált, az utazást a MÁV-VOLÁN csoport kedvezményekkel, és sűrített éjszakai menetrendekkel könnyíti. A 7 napig érvényes jeggyel korlátlanul használhatóak a MÁV és a Volán Balaton körüli járatai.

Az augusztus 16-tól megvásárolható Strand Fesztivál TravelPass hetijegy. A Balaton mindkét partján minden vonatra, illetve a tó mentén közlekedő helyközi Volánbusz-járatokra is érvényes lesz 7 teljes napig. A Strand Fesztivál TravelPass a fesztivál előtti vagy utáni napokon is használható, mivel a legkorábbi kezdő nap augusztus 19., a legkésőbbi pedig, 23.

A hetijeggyel a legtöbb esetben olcsóbban, kényelmesebben utazhat a fesztiválozó, mintha minden alkalommal külön jegyet vásárolna. A Strand Fesztivál TravelPass 25 éven aluliak számára, valamint online felületen vásárolva kedvezményes áron érhető el.

A MÁV mobilalkalmazással a hetijegy ára másodosztályra

  • 25 éven aluliaknak 2650 forint
  • 25 évnél idősebbeknek 3791 forint.

A pénztári és a jegyautomatás vásárlás esetén korosztályi bontástól függően

  • 2790 forint
  • 3990 forint.

A fesztivál ideje alatt, Zamárdiban mobil pénztárbusznál is lehet jegyet váltani, továbbá segítő munkatársak teszik kényelmesebbé és gyorsabbá a fel- és leszállásokat. Több vasútőr gondoskodik az utasok biztonságos közlekedéséről.

A Strand Fesztivál TravelPass Szabadbattyán–Siófok–Fonyód–Keszthely, Szabadbattyán-Balatonfüred-Tapolca között és a Keszthely-Tapolca-Sümeg vasútvonalon, valamint a Balaton körüli települések között a Volánbusz helyközi járatain érvényes. A hetijegy felhasználási területén minden vonaton érvényes – beleértve az éjszaka óránként közlekedő Bagolyvonatokat is – közölte a MÁV-csoport .