Rendőrt hívott L.L. Juniorra a volt párja, eljárás indult

2024.08.18. 09:37
Dulakodás miatt hívott rendőrt Dárdai Blanka a rapper L.L Juniorra. A rendőrség magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást.

Veszekedtek, majd rendőröket hívott Dárdai Blanka a volt párjára, L.L Juniorra – értesült a Story magazin. 

A környéken élők szerint a művészpár kutyasétáltatásból jött haza, majd veszekedni kezdtek, és L.L Junior feldúltan jött ki a házból, később pedig egy rendőrautó is érkezett. Az egyik szomszéd szerint dulakodtak az éjszaka.

A Story megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, akik a kérdésükre elmondták:

A hajnali órákban egy Budapest XIII. kerület, Pozsonyi utcai lakásból érkezett bejelentés a Tevékenység Irányítási Központhoz, a BRFK járőrei a helyszínre mentek, és intézkedtek. A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság ezt követően magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett.

Egy tévéműsorban is szerepelni fognak 

A 25 éves énekesnő és a 43 éves rapper közel két évet voltak együtt, ugyanis nemrég szakítottak. A kapcsolat végét maga az énekesnő erősítette meg Instagram-oldalán.

„Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni” – írta akkor egy 24 óráig elérhető történetben az X-Faktor egykori felfedezettje.

A páros szerepelni fog a TV2 Ázsia Expressz című műsorának ötödik évadában is, amelyet már leforgattak, de adásba csak szeptember 1-től kezdve kerül. L.L Juniort pár hete egy másik műsorban is megkérdezték, hogy együtt vannak-e, amire szokatlan választ adott.