Balesetet okozott, majd ágyneműtartóba bújt egy férfi Budapesten

2024.09.10. 11:02
Autójával balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül elmenekült egy férfi vasárnap Budapesten, a VIII. kerületben. A feltételezett elkövetőt női utastársának lakóhelyén, egy ágyneműtartóban találták meg a rendőrök, majd előállították a kerületi kapitányságra.

Balesetet okozott autójával, majd az ágyneműtartóban elbújva találtak meg egy férfit vasárnap Budapesten – írja a police.hu. Az elkövető a baleset helyszínétől mindössze néhány utcányit menekült, mire a rendőrök megtalálták és előállították.

2024. szeptember 8-án 9 óra 15 perckor a Budapest VIII. kerületi Teleki László téren a forgalomirányító fényjelző készülék piros jelzése miatt fékező gépkocsinak hátulról nekiütközött egy másik autó, ami az oldalára borult – írja közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A gépkocsi vezetője és utasa – egy férfi és egy nő – kiszálltak a felborult járműből, és elmenekültek.

A kiérkező rendőrök a gépkocsiban megtalálták a sofőr személyi igazolványát, és a kapott személyleírással együtt megjelentek az utas közeli lakóhelyén.

Másfél órával a balesetet követően a lakásban, az ágyneműtartóban elbújva megtalálták és elfogták a 30 éves férfit, aki feltehetően a balesetet okozta, és segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről.

M. Zoltánt a rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Mindkét autóban megsérültek a baleset következtében, amelynek körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport