Németországban dolgozó magyar férfinak veszett nyoma

2024.09.12. 09:14
Eltűnt egy férfi, aki munkavállalási céllal júniusban Németországba utazott. A rendőrség felkutatására tett intézkedései eddig nem vezettek eredményre.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság eljárást folytat Puskás Martin eltűnése miatt – írja a rendőrség a hivatalos oldalán.

Mint írták, a rendelkezésre álló adatok szerint a férfi június 20-án munkavállalási céllal utazott Németországba, ahol egy étteremben kezdett el dolgozni, majd július 7-ét követően elérhetetlenné vált, azóta pedig ismeretlen helyen tartózkodik.

A rendőrség szerint a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Puskás Martin személyleírását illetően megírták, hogy a férfi 160 centiméter magas, 80 kilogramm súlyú, kopaszra nyírt, a szeme pedig barna színű.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra kéri az embereket, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a férfi hollétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, valamint tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívószámon.