18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megöltek egy 12 éves lányt Nyíregyházán

2024.09.24. 15:10
Őrizetbe vettek a rendőrök egy 32 éves férfit, aki a gyanú szerint szeptember 21-én megfojtott egy 12 éves lányt. A holttestre Nyíregyháza erdős területén találtak rá a nyomozók.

A rendőrségen egy 12 éves lány tiszarádi eltűnéséről tett bejelentést az egyik családtag szeptember 22-én. A rokon elmondta, hogy a fiatal előző nap otthonában megsérült, és a család egy férfi ismerőse orvosi ellátásra kísérte Nyíregyházára, ahonnan nem érkeztek haza – írja a police.hu.

A rendőrök nagy erőkkel kezdtek el nyomozni az eltűnt lány után, majd néhány órán belül megtalálták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit. B. D. a nyomozóknak elmondta, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak, és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak.

Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, majd a vita hevében a férfi megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. A nyomozók a B. D. által megadott helyen megtalálták a holttestet.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki a férfit, őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.