18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megszólalt a Nyíregyházán meggyilkolt 12 éves kislány édesanyja

2024.09.26. 07:01
Kamerák előtt ájult el a nagymama a sokktól, amikor a 12 éves unokája haláláról nyilatkozott. A 32 éves férfi a gyanú szerint szeptember 21-én megfojtotta a vele egy háztartásban élő 12 éves lányt, akivel állítása szerint szerelmi kapcsolatban volt. Az áldozat édesanyja azonban nem tapasztalt ilyen közeledést.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy kedden őrizetbe vettek a rendőrök egy 32 éves férfit, aki a gyanú szerint szeptember 21-én megfojtott egy 12 éves lányt. A holttestre Nyíregyháza erdős területén találtak rá a nyomozók.

A férfi orvosi vizsgálatra kísérte el az áldozatot, azonban onnan már nem érkezett haza. 

A férfi a nyomozóknak azt állította, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak, és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak, majd egy vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta. Az áldozat anyja ellenben nem tapasztalt semmilyen közeledést a lánya felé a férfitól, és lánya sem mondott hasonlót. Hozzátette, hogy a férfi úgy viselkedett, mintha a saját gyereke lett volna – nyilatkozta az RTL Híradónak.

A lány nagymamájának a kezdettől fogva nem tetszett, hogy a férfi a lány közelében van. Az áldozat utoljára a nagymamájával beszélt. Amikor az esetről kérdezték, elájult a sokktól. Egyelőre nincs információ arról, hogy a férfi szexuálisan bántalmazta-e a lányt.

A meggyilkolt lány édesanyja a Blikknek azt mondta, a rendőrök olyan szörnyű állapotban találtak rá gyermekére, hogy nem is engedték, hogy megnézze.

Borzasztóan érzem magam, nincs értelme tovább így az életemnek

– fogalmazott a nő, aki az eltűnése után kereste a gyermekét, a kórház melletti erdőben is járt, de nem találta meg. Azt is elmondta, hogy a lánya gyilkosa hónapok óta náluk lakott, aki az élettársa volt sógora. „Még aznap is nálunk aludt, amikor végzett a lányommal” – tette hozzá.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.