Szentkirályi Alexandra ismét Karácsony Gergelyt és Vitézy Dávidot kritizálta

2024.09.30. 17:57
Amit mindvégig állítottunk, az igaz volt, Vitézy Dávid elárulta a Fidesz szavazóit, és Magyar Péter segítségével állna Karácsony helyettesének – állítja Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője.

Követni is nehéz már ezt a drámát, de megpróbálom összefoglalni a városházi operett legújabb felvonását – így jelentkezett be legfrissebb videójában Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője és a párt korábbi főpolgármester-jelöltje.

Majd kiemelte:

Karácsony Gergellyel kezdődött, aki az adok-kapokot és az alkudozást Magyar Péter erkélyéről a balos média hasábjaira költöztette ma reggel.

Szentkirályi Alexandra szerint a főpolgármester hétfői interjújából kiderült, hogy „amit mindvégig állítottunk, az igaz volt Vitézy Dávid elárulta a Fidesz szavazóit, és Magyar Péter segítségével állna Karácsony helyettesének.”

Szerinte Karácsony Gergelynek ezzel csak annyi a baja, hogy közben saját, Gyurcsány Ferenctől kapott helyettesét is megakarja tartani. Majd a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője aláhúzta: ezt tudja nyújtani a régi-új balliberális brigád.