18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elkapták a magyar olimpikon édesapját összeverő támadókat

2024.10.03. 13:02
A rendőrség tájékoztatott a világbajnok kajakozó édesapja megverésének ügyében. A férfit augusztusban verte meg egy hattagú banda, akik valószínűleg annak a nőnek a rokonai lehettek, aki azt terjesztette a piacon a férfiról, hogy megcsalja Dudás Miklós édesanyját. Az incidenst követően éber kómába került.

A magyar olimpikon, Dudás Miklós rokkantnyugdíjas édesapját egy benzinkúton verték össze, aki emiatt éber kómában fekszik a kórházban. Ennek ügyében szólalt meg a rendőrség a Blikk megkeresésére:

„A BRFK Életvédelmi Osztály életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak az ügyben, és a feltételezett elkövetők mindegyikét másfél napon belül elfogták; egy férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, míg öt másik férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A rendőrök négy gyanúsítottat őrizetbe is vettek. Az ügy minden részletre kiterjedő vizsgálata folyamatban van, az eljárás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni.”

Dudás Miklós édesapját brutális támadás érte

Korábban beszámoltunk róla, hogy a magyar olimpikon közösségi oldalán osztotta meg szerdán, hogy édesapját hat bokszoló támadta meg. „Apám 55 éves rokkantnyugdíjas, csak hogy tudjátok. Kómában fekszik, miután egy benzinkúton lerohanták és elvették az életét” – írta Dudás Miklós, hozzátéve, hogy édesapja jelenleg is éber kómában fekszik. 

Az incidens augusztus 30-án történt egy benzinkúton, és mindössze másfél percig tartott.

Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik 

– részletezte a Story magazinnak az esetet a világbajnok kajakos. A mentők értesítése után édesapja azonnal kórházba került, aki agyhártyagyulladást és vérmérgezést kapott. A sportoló a tettesek mielőbbi megbüntetését kéri.

 

A lap szerint egy pletykából indult a verekedés, mely szerint azt terjesztette egy nő a piacon Dudás Miklós édesapjáról, hogy megcsalja az édesanyját. A férfi megelégelte a dolgot, és felszólította a nőt, hogy fejezze be a hazugság terjesztését, a válasz a verekedés volt. Írásban egy békés megbeszélésről volt szó, mégis édesapjával ment a sportoló, de a benzinkúton egyszerűen megtámadták őket, amit ugyan felvett a kamera, de ezzel nem kapja vissza édesapját − idézte fel a tragikus esetet Dudás Miklós.