Fontos kérdésekben hozott döntést a kormány, a Tisza-kastélyban ismertetik a részleteket

2024.10.03. 08:06
Csütörtökön rendhagyó helyszínen, Geszten a Tisza-kastélyban tart Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. A legfontosabb történésekről ezúttal is percről percre frissülő cikkben számolunk majd be, amelyet élőben követhetnek az Indexen.

Rendhagyó helyszínen, Geszten a Tisza-kastélyban tartottak Kormányülést szerdán, ahol több fontos döntést is meghoztak. Ezekről csütörtök délután fél 3-tól beszámol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő a Kormányinfón.

A legfontosabb történésekről ezúttal is percről percre frissülő cikkben számolunk majd be, amelyet élőben követhetnek az Indexen.

A kormány beszámolója szerint a kormányülésen a munkáshitel, a magyar kisvállalkozások tőkejuttatása, a gyermekek után járó adókedvezmények megduplázása és a 13. havi nyugdíj állandósítása volt terítéken. A csütörtöki Kormányinfón valószínűleg ezek a témák kerülnek majd előtérbe.

Legutóbb három héttel ezelőtt tartottak Kormányinfót, akkor a politikus-influenszerekről, a béremelésekről, a gazdasági növekedésről és a családi adókedvezményekről tájékoztattak, de szóba került a kormányátalakítás, a munkáshitel bevezetése, valamint az is, hogy a magyar kormány próbál megállapodni Brüsszellel a határkerítést érintő bírósági ítélettel kapcsolatban, de ha kell, pert indítunk az Európai Bizottság ellen. Gulyás Gergely Magyar Péterről, valamint a Fidesz választási esélyeiről is beszélt.