18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fegyverrel végezhetett magával egy idős férfi a posta közelében Törökbálinton

2024.10.04. 14:32
Egy idős férfi Törökbálinton meghalt a posta környékén, a hírt a Törökbálintiak csoportjában osztotta meg egy helyi lakos a Facebook-oldalon. A polgármester is megszólalt az ügyben, a lakosság türelmét és megértését kérte. A rendőrség megkeresésünkre elárulta, hogy a halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Cikkünk frissül..

Egy idős férfi fejbe lőhette magát a nyílt utcán a törökbálinti posta közelében, az Axel Cukrászda és Pékség előtt − írta egy csoporttag a Törökbálintiak Facebook-csoportban. A posztban arra figyelmeztetnek, hogy a posta környékét kerüljék el a helyiek, bár a holttestet letakarták egy fekete fóliával.

Szőke Péter, Törökbálint polgármestere is megszólalt közösségi oldalán az ügy kapcsán. Arról tájékoztatott, hogy jelenleg nincs pontos információjuk az esetről. Bűncselekmény nem áll fenn, de a rendőrség már nyomoz az ügyben.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség, szakértők bevonásával.