Szentkirályi Alexandra kemény üzenetet küldött Magyar Péternek: Neked mi bajod a nőkkel?

2024.10.08. 17:44
Szentkirályi Alexandra szerint Magyar Péternek valami „baja van a nőkkel”. A fideszes politikus szerint a Tisza Párt elnöke a Fővárosi Közgyűlésben sem hagyja szóhoz jutni a saját pártja frakcióvezetőjét, Ordas Esztert. Ezért Szentkirályi azt kéri a Tisza Párt elnökétől, hogy „bánjon tisztelettel a nőkkel”.

„Péter, neked mi bajod a nőkkel?” – tette fel a kérdést Magyar Péternek Facebookon közzétett videójában Szentkirályi Alexandra. 

A fideszes politikus bejegyzésében felidézi Döme Zsuzsát, a Kutyapárt társelnökét, aki a Partizán műsorában arról beszélt, hogy a Magyar Péter nem engedte be, amikor Kovács Gergővel elmentek hozzá tárgyalni. „Mi társelnökök vagyunk, és az volt a Péter kérése, hogy csak a Gergő menjen be” – mesélte Döme Zsuzsa. A következő jelenetben pedig a Tisza Párt enöke azért kritizálja az ATV szerkesztőjét, Szőllősi Györgyöt, mert „elment éppen valami egzotikus szigetre, mint egy rendes újságíró, aki aggódik a média függetlenségéért”. 

Szentkirályi Alexandra szerint „Magyar Péter a Fővárosi Közgyűlésben is ugyanezt csinálja, amikor nem engedi szóhoz jutni pártja frakcióvezetőjét, Ordas Esztert.” Azonban a politikus szerint a Tisza Párt elnöke nem engedheti meg ezt magának sem férfiként, sem politikusként. 

Bánj tisztelettel a nőkkel!

– üzente végezetül Szentkirályi Alexandra.