A DK szerint Orbán Viktor miatt vált elérhetetlenné Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

2024.10.09. 11:06
A Demokratikus Koalíció szerint nem lehet véletlen, hogy „tegnap az egész világ előtt szembesítették Orbánt a valósággal, ma reggelre pedig elérhetetlen lett Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala”.

Elérhetetlenné vált szerda reggel Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala. Bár keresés alapján megtalálható a Demokratikus Koalíció elnökének profilja, amennyiben meg szeretnénk tekinteni a politikus bejegyzéseit, arra már nincs lehetőségünk. 

Ugyan a Facebook egy ideig próbálkozik a politikus oldalának betöltésével, végül csupán a következő hibaüzenet jelenik meg: „Ez az oldal nem érhető el. Ezt egy olyan műszaki hiba okozhatja, amelynek elhárításán jelenleg is dolgozunk. Próbáld meg újra betölteni ezt az oldalt.”

A Demokratikus Koalíció szerint Gyurcsány Ferenc oldala a 19 éves DK-s politikus, Gyekiczki Márton Európai Parlamentben előadott performance-a miatt vált elérhetetlenné. Mindezzel a párt azt sejteti, hogy Orbán Viktor bosszúja érte utol a pártelnököt.

Tegnap az egész világ előtt szembesítettük Orbánt a valósággal, ma reggelre elérhetetlen lett Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala. Véletlen lenne?

– olvasható a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán.

Mint beszámoltunk róla, Orbán Viktor magyar miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az Európai Parlamentben kedd délután, egy nappal azelőtt, hogy az EP-ben bemutatná a magyar soros elnökség programját. Azonban alig néhány perccel az esemény kezdete után – a nyitóbeszéde közben – megzavarták a kormányfőt.

Mennyiért árulta el a hazát, miniszterelnök úr?

– ezt a kérdést tette fel a már kötcsei pikniken is botrányt okozó Gyekiczki Márton, a Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezetének tagja, érdi önkormányzati képviselő.

A fiatal politikus azt is megkérdezte a kormányfőtől, hogy mennyit kapott Vlagyimir Putyin orosz, valamint Hszi Csin-ping kínai elnöktől, amiért szerinte elárulta Magyarország, valamint az Európai Unió érdekeit.